3 ideeen om je kamer op te fleuren

5 november 2020 0 Door Admin
3 ideeen om je kamer op te fleuren

Eens in de zoveel tijd is het tijd om je kamer een upgrade te geven. Het is soms lastig om inspiratie te vinden hoe je dat dan kunt doen. Daarom geven we je bij deze een paar tips om je kamer wat leuker te maken.

Maak zelf een meubel

Als je veel tijd over hebt, kun je overwegen om zelf een meubelstuk te maken. Hierdoor bespaar je een heleboel geld en ben je zelf lekker actief bezig. Als je nog nooit een meubel gemaakt hebt is het slim om bijvoorbeeld een klein nachtkastje te maken. Het is belangrijk dat je het juiste gereedschap hebt. Je kunt al het gewenste gereedschap kopen bij Kluswijs. Als je het juiste gereedschap en de juiste instructies hebt valt het best mee hoe moeilijk het is.

Nieuwe kleur

Een andere kleur op de muren kan al een wereld van verschil maken. Een kamer is vaak onherkenbaar nadat de muren opnieuw geschilderd zijn. Je kunt het schilderen eenvoudig zelf doen als je dat wilt en daar tijd voor hebt. Je kunt er ook voor kiezen om een schildersbedrijf te laten komen. Je moet er wel rekening mee houden dat het dan een stuk duurder is dan wanneer je het allemaal zelf doet.

Verplaats de meubels die je al hebt

Wanneer je de meubels die al in de kamer staan verplaatst, lijkt het net of je een nieuwe kamer hebt. Je kunt eenvoudig zelf in een aantal uur de hele kamer opnieuw inrichten. Het kan helpen om iemand anders er na afloop naar te laten kijken om te zien wat anderen ervan vinden. Vaak ziet iemand anders eerder welke meubels er eventueel nog verplaatst kunnen worden. Hierdoor zorg je ervoor dat alle meubels op de perfecte plek staan. Op deze manier wordt je woonkamer ineens een stuk mooier.