3 manieren om je kantoor zo goedkoop mogelijk een nieuwe uitstraling te geven

11 mei 2021 0 Door Admin
3 manieren om je kantoor zo goedkoop mogelijk een nieuwe uitstraling te geven

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling voor je kantoor, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dat kan ik me voorstellen. Hiervoor hebben we een paar tips bedacht die je kunt toepassen. Lees hier 3 manieren om je kantoor zo goedkoop mogelijk een nieuwe uitstraling te geven. 

 

  1. Ga voor tweedehands meubelen 

Tweedehands kantoormeubelen is misschien niet het eerst waar je aan denk, maar dit is zeker een hele goeie. Veel mensen denken bij het woord ”tweedehands” aan oude, lelijke, gebruikte meubelen, maar dit is zeker niet het geval. Zo zitten en vaak nog hele mooie, bijna nieuwe spullen tussen die je voor een klein prijsje kunt krijgen. Neem dus zeker eens een kijkje, want misschien zie je wel iets super moois. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij https://www.goedkopekantoorinrichting.nl/  heel veel leuke dingen staan.  

 

  1. Hergebruik oude meubelen 

Waarschijnlijk heb je genoeg goede meubelen in je kantoor staan. Het is natuurlijk zonde om deze weg te gooien. Nu kun je ook deze meubelen gebruiken om weer iets heel moois van te maken. Denk hierbij aan het opschuren en verven van bepaalde meubelen, maar je kunt ze ook volledig ergens anders voor gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een oud bureau. Zaag hem uit elkaar en maak planken voor aan de muur. Het is dus zonde om gebruike meubelen direct weg te gooien, want misschien kun je er nog wel iets heel leuks mee doen. Anders kun je het natuurlijk ook nog altijd naar de kringloop brengen. 

 

  1. Let ook op de kleine dingen 

Je indeling op kantoor kan ook iets doen. Verplaats maar eens een aantal dingen of hang bepaalde schilderijen eens ergens anders op. Dit kan al heel veel doen met de uitstraling van je kantoor. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bepaalde muren in je kantoor even een ander kleurtje te geven of net even een extra plant neer te zetten. Het is dus niet altijd de grote dingen die je moet veranderen. Soms is het net even dat extra plantje wat meer sfeer geeft aan de ruimte.