4 voordelen van plakletters voor je boot

28 juni 2022 0 Door Admin
4 voordelen van plakletters voor je boot

Varen verbindt ons met een leven van vrije tijd en ontspanning. Op een boot hebben we de kans om samen te komen met vrienden en familie. Bovendien zijn er op het water geen files. Het leuke is dat je voor jouw boot een unieke naam kan kiezen. En wat de naam ook is, met plakletters kan iedereen het zien. Dit is nog belangrijker als bijvoorbeeld je boot deel uitmaakt van jouw bedrijf.

Kortom, bootstickers hebben heel wat voordelen en hier zijn er vier.

Visueel genot

Je kunt de naam van je boot op de achtersteven, zijkanten of zelfs de boeg schilderen. Maar alleen het schilderen van letters geeft het geen aantrekkingskracht. Dit is waar een grafisch ontwerper van onschatbare waarde kan zijn. Lettertypen zijn erg belangrijk, net als afbeeldingen. Met plakletters kan je om het even welk lettertype uitzoeken en er zelfs een afbeelding aan toevoegen, zodat je de meest aantrekkelijke boot hebt in de haven.

Iets om trots op te zijn

Als je een naam kiest voor jouw boot, dan is dat meestal gelinkt aan iets wat diep in je leeft. Het kan een slogan zijn, een naam of een woord. Met de naam van jouw boot laat je niet alleen de wereld zien dat je iets speciaals hebt, maar geef je ook een stukje van jezelf bloot. Met betaalbare professionele bootstickers geef je jouw boot iets waar je trots op kunt zijn. Iets wat je dagelijks herinnert aan wat je motiveert of wat je koestert.

Onderscheid je van de rest

Net als honden zijn boten de beste vriend van de mens. Ze houden je bezigen zorgen voor veel plezier op het water. Bovendien weerhouden ze ons ervan om te verdrinken. Als je een pup koopt, besteed je veel aandacht aan het vinden van een geschikte naam voor je hond. Bij boten is het precies hetzelfde verhaal.

Het is niet de moeite waard om een boot te hebben als je het geen goede naam geeft.
Met een unieke bootnaam onderscheid je je van de rest, en nog meer als je ervoor zorgt dat de bootstickers groot genoeg en goed leesbaar zijn.

Duurzaam

Gewoon letters en afbeeldingen schilderen op je boot is een optie, maar de afwerking en duurzaamheid zal minder hoog zijn dan belettering. Door de hitte van direct zonlicht kan de verf te snel drogen, wat kan leiden tot ongelijkmatige dekking of scheuren. Buitenafval zoals bladeren of zelfs insecten die op de natte verf vallen, zullen erin worden ingebed, waardoor de letters of afbeeldingen wordt verpest. Duurzame bootstickers zorgen voor een perfecte afwerking.