De gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf inhuren

11 januari 2021 0 Door Admin

Sta je op het punt te verhuizen? Dan is het een goed idee om alvast na te denken over het inhuren van een verhuisbedrijf. Allereerst nog alle belangrijke spullen bij elkaar zetten en de ordening op gang brengen. Verhuizen doe je niet van de een op de andere dag. Verhuizen kan het best door goed te plannen om effectief en efficiënt te werk te gaan. Maar zoals eerder gesteld is het goed om alvast over het inhuren van een verhuisbedrijf in Breda na te denken. Het eerste waaraan je denkt is hoeveel het allemaal zal kosten.

Wat kost een verhuisbedrijf?

De kosten voor het huren van een verhuisbedrijf kan afhangen van welk soort verhuurbedrijf je inhuurt. Verhuisbedrijven kun je namelijk onder twee categorieën onderverdelen. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen erkende en niet-erkende verhuisbedrijven. De kosten bij een erkende verhuisbedrijf ligt gemiddeld tussen de 1500 en 2000 euro. De gemiddelde prijs bij een niet-erkende verhuisbedrijf is veel lager en ligt tussen de 350 en 1500 euro. Je zult merken dat de verschillen tussen een erkende en een niet-erkende verhuisbedrijf aanzienlijk is. Genoeg stof om te kijken naar de verschillen tussen een erkende en niet-erkende verhuisbedrijf.

Verschillen tussen een erkende en niet-erkende verhuisbedrijf

Het eerste verschil tussen een erkende en niet-erkende verhuisbedrijf is de prijs. Maar wie verder kijkt merkt op dat dat niet het enigste verschil is tussen een erkende en niet-erkende verhuisbedrijf. Zo is je inboedel bij een erkende verhuisbedrijf in de meeste gevallen verzekerd tegen een bedrag van tot 100.000 euro. Daarnaast zijn de medewerkers van het bedrijf van een erkende verhuisbedrijf vaak vakspecialisten. Je spullen worden dus door een erkende verhuisbedrijf gegarandeerd op een deskundige manier van plaats A naar B verhuist.

Welke kosten beïnvloeden de kostprijs van een verhuisbedrijf?

Er zijn een paar factoren die de kostprijs van een verhuisbedrijf kan beïnvloeden. Een van de factoren is hoe groot de afstand is tussen je oude en nieuwe huis. Verder wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid spullen die je hebt. Heb je zelf ingepakt of moet het verhuisbedrijf dat gedeelte nog in orde maken? Dat kan ook een punt zijn die de kostprijs kan doen stijgen of dalen. De moeilijkheidsgraad om de ruimte waar de spullen zich bevinden te bereiken wordt ook meegenomen voor de vaststelling van de kostprijs.

Een erkende of niet-erkende verhuisbedrijf huren?
Welke van de twee categorie verhuisbedrijven je moet huren wordt zelf aan jou overgelaten. Het is wel zaak dat je gaat kijken naar de feiten en jouw persoonlijke omstandigheden zodat jij een passende beslissing kan nemen.

Bron: Atmyhome.nl