De leukste afscheidscadeaus voor jouw mannelijke collega

31 mei 2021 0 Door Admin
De leukste afscheidscadeaus voor jouw mannelijke collega

Stel, één van je mannelijke collega’s heeft een andere baan gevonden of stopt om de één of andere reden met het werken bij jullie. Dan is een gepast afscheidscadeau voor hem natuurlijk op zijn plaats. Er zijn talloze keuzes als het gaat om een leuk afscheidscadeau voor een mannelijke collega. Toch hebben veel mensen er moeite mee een leuk cadeau uit te kiezen. Hieronder vindt je enkele tips voor de leukste afscheidscadeaus voor je mannelijke collega!

Baardproducten

Deze optie is uiteraard enkel een geldige optie als het gaat om een collega die een baard heeft, die hij maar al te graag goed verzorgd. Voor veel mannen is een goed verzorgde baard een must. Indien het hierbij om een collega met een baard gaat is een baardverzorgingspakketje natuurlijk een ideale optie. De kans dat hij hier blij mee zal zijn is enorm, maar de kans dat hij er ook daadwerkelijk iets aan heeft ook. Op HUMK kun je diverse interessante producten vinden voor de verzorging van een baard. Hiertussen kan dan ook een mooi cadeau voor je collega zitten.

Horloges

Een echte mannelijke horloge is natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor je mannelijke collega. Er zijn verschillende soorten horloges en wat voor type het best bij jouw collega zal passen hangt natuurlijk van zijn stijl af. Wel is hoe dan ook de kans groot dat je op HUMK ook een ideaal horloge voor je je collega zult vinden. De keuze is behoorlijk ruim en de diversiteit is dan ook groot! Daarnaast kun je de horloges tevens personaliseren wat het natuurlijk erg uniek maakt.

Een tas of portemonnee

Een tas of een portemonnee kan voor je collega ook het ideale cadeau zijn. Dit is een cadeau dat hij of zij in het dagelijkse leven zal gebruiken en dat is natuurlijk altijd een mooie optie. Tassen en portemonnees worden zonder dat we het beseffen eigenlijk talloze keren per dag gebruikt en soms zelfs continu. Naar het werk gaan de meeste mensen met een tas, maar ook naar bijvoorbeeld de sportschool of andere locaties. Een portemonnee is natuurlijk onmisbaar om onder meer je pasjes netjes bij elkaar te houden zonder te beschadigen.