Decoratie in de keuken of badkamer

2 november 2021 0 Door Admin

Als er wordt gedacht aan interieurdecoratie dan denkt men in eerste instantie vaak direct aan de woonkamer. Logisch ook, want dit is de plek in huis waar je vaak de meeste tijd van de dag doormaakt. Je wilt dan graag dat het er gezellig uit ziet en dat je je er prettig voelt. Ook andere ruimtes in huis zijn echter van decoratie te voorzien waardoor het ook daar er leuk uit komt te zien.

Denk aan de badkamer en de keuken. De badkamer is een plek waar je dagelijks meerdere keren komt. We douchen in de badkamer, we poetsen onze tanden, we kleden ons om, en sommige badkamers zijn ook voorzien van een toilet waardoor je ook voor toiletgebruik de badkamer gebruikt. Je kunt er daarom voor zorgen dat dit een leuk aangeklede plek is. Zorg voor wat leuke decoratie op de schapjes, in het vensterbankje of aan de wand. Heb je tegels op de wand, plak daar sfeervolle tegelstickers op voor een mooi resultaat!

De keuken is een plek waar je ook dagelijks bent. ’s Ochtends maak je daar je ontbijt, ’s middags maak je je lunch en ’s avonds kook je een avondmaal voor jezelf en je eventuele huisgenoten. Tussendoor pak je vaak ook nog een lekker tussendoortje wat vaak ook in een van de keukenlades ligt. Verder was je je handen, pak je een glas drinken, zet je koffie en/of thee en doe je eigenlijk veel meer dan je denkt in de keuken. Het is dan ook leuk om je keuken te voorzien van een leuke uitstraling.

Je hebt muurstickers om de keuken te decoreren, je hebt ook leuke wandborden. Met plakfolie kun je je keukenkastjes van een andere look voorzien en uiteraard kun je ook op de tegels in je keuken leuke tegelstickers plakken. Dit kunnen kleine afbeeldingen zijn die je op willekeurige tegels plakt, het kan ook één grote afbeelding zijn die in kleine stickers is verdeelt waardoor je ze verspreid aanbrengt over meerdere tegels.

Bekijk de eindeloze mogelijkheden en maak je keuze! Een verandering hoeft niet duur te zijn, voor leuke keukenaccessoires kun je ook bij budgetwinkels terecht of in een tweedehands winkel in de buurt of op internet. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!