Drie tips voor geschikte kinderkamer muurstickers

1 februari 2021 0 Door Admin
Drie tips voor geschikte kinderkamer muurstickers

Graag je kind verassen met een kinderkamer muursticker? Lees dan in deze blog drie tips die ervoor zorgen dat je de perfecte muursticker voor je kind in kinderkamer hebt. Wist je bijvoorbeeld dat een kind na een paar jaar alweer een andere kinderkamer wil? Voorkom verassingen en verdiep je in onze tips voor de perfecte muursticker.

 

#1 Betrek je kind erin

Wellicht ligt deze voor de hand, maar we zien toch echte dat veel ouders hun kinderen niet genoeg betrekken bij het kiezen van muurstickers voor kinderkamers. Laat je kind voorbeelden zien, vraag meermaals per week of het kind het nog steeds leuk vind en laat zien wat mogelijk is (qua geld en grootte). Het is namelijk belangrijk om te weten dat er heel veel muurstickers voor kinderkamers zijn. Om te voorkomen dat je kind de ene dag een brandweer muursticker wil en de andere keer voetbal muurstickers moet je de keuze niet over één nacht ijs laten gaan. Praat veel en laat voorbeelden zien zodat je de juiste muursticker in de ogen van het kind hebt gekozen.

 

#2 Meerjarig ontwerp

Door je kind in het proces te betrekken voorkom je dat het kind na een paar dagen de muursticker al niet meer mooi vind. Als ouder is het ook belangrijk dat de muursticker geschikt is voor meerdere jaren. Als een jongen voetbal leuk vind is het bijvoorbeeld belangrijk om de voetbal muursticker niet te kinderachtig te maken. De kinderen worden nou eenmaal ook groter. Zorg er dus voor dat het niet te kinderachtig is en zorg ervoor dat de muursticker ook voor de komende vijf jaar geschikt is. Vraag jezelf dus af: “vind mijn kind dit over vijf jaar ook nog leuk?”.

 

#3 Kwaliteit muursticker

Bovenstaande tips zijn puur gebaseerd om je kind zo lang mogelijk van de muursticker te laten genieten. Zorg er dus voor de muursticker ook van goede kwaliteit is. Jongen kinderen zullen bijvoorbeeld gaan pulken of met stiften bekladden. Kun je de muurstickers afnemen met een natte doek? Hecht de muursticker goed zodat kinderen het er niet gemakkelijk kunnen afpulken? Laat je inspireren met kant-en-klare ontwerpen en verdiep je in de vele mogelijkheden van kwaliteit muurstickers. Bij 123sticker.nl heb je een ruim kant-en-klaar aanbod muurstickers en hebben ze verschillende soorten materiaal van de stickers.