Een demontabele opslagcontainer voor iedereen

28 oktober 2022 0 Door Admin
Een demontabele opslagcontainer voor iedereen

Of je nu in een verhuizing zit, of je aan het verbouwen bent, of simpelweg te weinig ruimte hebt in en om het huis, het maakt allemaal niet uit! Een opslagcontainer is er voor iedereen en kan overal neergezet worden, zelfs op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Dit komt doordat de opslagcontainer demontabel is. Hierdoor kunnen de 6 panelen makkelijk één voor één naar de plek gebracht worden waar de container komt te staan. Deze worden vastgezet met schroeven en bouten waardoor die stevig vaststaat op de grond. Het kan misschien klinken als veel werk, maar de opslagcontainer kan met 4 mensen binnen een half uur staan.

Hoge kwaliteit opslagcontainer

De opslagcontainers vanZelfbouwcontainer zijn allemaal van hoge kwaliteit. Je kan ze in elke maat krijgen die je wilt. Zo zijn er dus kleine opslagcontainers van 2×2 meter, maar ook containers van 6×2 meter. Mocht je hem toch nog anders willen hebben, zou dit geregeld kunnen worden, neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie te bespreken met één van onze experts! Wordt er zorgen gemaakt om regen? Dit hoeft natuurlijk niet! Alle opslagcontainers zijn waterdicht en voorzien van luchtgaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht ontstaat in de container. Daarnaast zijn de containers allemaal voorzien van één jaar anti-roest garantie!

Waar ervoor betaald wordt

Daarnaast is er bij Zelfbouwcontainer de laagste prijsgarantie te vinden. Zoals eerder gezegd bestaat een opslagcontainer uit 6 panelen die één voor één verplaatst kunnen worden. Dit betekent dat er geen vrachtwagen nodig is om de container te verplaatsen naar de gewenste locatie. Het zou dan ook onmogelijk zijn om de container in bijvoorbeeld de tuin te plaatsen. Daarom worden de 6 panelen vervoerd met een aanhangwagen, waar echter wel BE-rijbewijs voor nodig is. Hiermee wordt het vervoeren van deze opslagcontainers veel makkelijker en goedkoper. Het in elkaar zetten van de container duurt dus nog geen 30 minuten, wat dus ook veel tijd en geld bespaard. Dus uw enige uitgave zal de container zelf zijn en wellicht de bezorging naar de desgewenste locatie.

Opslagcontainer kopen bij Zelfbouwcontainer?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een opslagcontainer? Neem een kijkje op onze website, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl. Liever de container bekijken? Kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek.