Een topper van latex kopen

12 maart 2020 0 Door Admin

Er is niets beter voor een rustige slaap dan een goed bed en een goede matras. Het is belangrijk dat de gekozen matras zich kan aanpassen aan ons lichaam en ons het juiste comfort kan bieden. Als uw matras niet voldoet aan deze voorwaarden of u merkt dat het te oncomfortabel is, dan heeft u een topper van latex nodig.

De topperfunctie

Een topper is een aanvulling die op de matras wordt geplaatst, met dezelfde afmetingen, zodat hij perfect past bij het gewenste bed, met een exacte pasvorm. Een van de functies is ervoor te zorgen dat de matras gedurende een langere periode in goede staat blijft, waardoor de levensduur van de matras wordt verlengd, zonder dat de eigenschappen ervan worden aangetast.

De rol van de topper is zeer belangrijk bij matrassen die een aantal van hun eigenschappen moeten corrigeren om zich beter aan te passen aan het lichaam van de gebruiker.

Bovendien is de topper de ideale oplossing voor gebruik op te harde matrassen, die zich niet aanpassen aan de vorm van het lichaam en waarin het zeer moeilijk kan zijn om de gewenste rust te bereiken en de spanningen die zich gedurende de dag opstapelen te elimineren.

Een topper voor elk type persoon

Hoewel het gebruik van dit supplement al veel voordelen heeft, is er geen enkele variëteit. Elk type topper wordt gefabriceerd volgens de kenmerken om aan de specifieke behoeften van elke gebruiker te voldoen. Elke topper is geschikt voor gebruik op alle matrasfamilies. Echter, afhankelijk van het gevoel dat we zoeken, zullen we moeten kiezen voor het ene of het andere model:

Latex topper

Het biedt een buitengewone zachtheid, vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar elasticiteit en een warm gevoel. Omdat het gemaakt is met natuurlijke componenten zoals viscose of latex zelf, is het geschikt voor mensen met allergieën.

Schuimgeltopper

Met 7 cm van dit innovatieve schuim, in staat om de druk te elimineren en een nieuwe stevigheid te geven aan de matras dankzij het gezellige effect, zodat de klant niet wegzakt, waardoor de bewegingen worden vergemakkelijkt.

Katoenvezeltopper

Gemaakt van 100% katoenen stof, wat een echt ademende en frisse matrashoes betekent, is het perfect voor de bescherming van de matras. De 400 gram vezelvulling zorgt voor een goede beensteun.

Door zijn dunne dikte kan het gebruikt worden als topper of als matrasbeschermer. Het heeft elastische randen om als tweede laag op de matras te passen.

Visco-elastische topper

De visco-elastische topper is ongetwijfeld de juiste keuze vanwege het hoge aanpassingsvermogen. Met een gemiddelde stevigheid, verzacht het de hardheid van een stijve matras en door zijn samenstelling, omdat het gebruik van elastische stof om comfortabel te bewegen.

Tussen 5 en 7 centimeter dik is het de perfecte maatregel om te voorkomen dat vocht de matras bereikt. Dit maakt het hygiënisch en houdt het uit de buurt van vuil en bacteriën. Deze vulling zorgt ook voor extra comfort. Door de visco-elasticiteit kan ons lichaam comfortabel ademen, vooral in de warmste maanden van het jaar.

Bron: aannemersspot.nl