Hoe kies je de beste schilder uit?

19 april 2022 0 Door Admin

Je zult je huis waarschijnlijk een paar keer opnieuw schilderen en het is van het grootste belang dat je een goede schilder kiest voor het werk. Gelukkig kun je een schilder krijgen van https://vmschilderstucwerken.nl. Hier zijn een paar dingen die je zullen helpen bij het kiezen van een goede schilder. Ten eerste moet je een plan maken. Zorg dat je van tevoren precies weet wat je wilt gaan schilderen en welke kleur je wilt. Je wilt het in één keer goed doen om de kosten laag te houden. Wanneer je met verschillende schilders afspreekt, maak hen dan duidelijk wat je wilt.

 

Krijg een schatting en referenties

Vraag een schriftelijke gedetailleerde schatting van elk van de schilders aannemers. De schatting moet een samenvatting bevatten van arbeid, materiaalkosten, het aantal gevraagde lagen grondverf en verf, het specifieke merk van de materialen en details van het werk dat moet worden geverfd. Controleer ook referenties en eerdere projecten. Ontvang een lijst met eerdere klanten van elke schilder en bel ze om te zien hoe ze het deden, hoelang het duurde en of ze problemen ondervonden bij het werken met de schilder. Je zou ze zelfs om referenties kunnen vragen van een paar projecten die ze vijf jaar eerder hebben gedaan om te zien hoe ze het doen.

 

Vraag een gedetailleerd contract

Neem niets aan van wat gezegd wordt, maar niet op papier staat. Het contract moet alle gegevens van de schilder bevatten, zoals naam, adres, kantoor- en gsm-nummer en licentienummer. Ook alle details die in de prijsopgave stonden; het is belangrijk dat in het contract duidelijk staat wat wel en wat niet bij de klus is inbegrepen. In het geval dat de schilder niet het werk doet dat je wilt, zal het contract je helpen om een rechtszaak tegen de te beginnen.

 

Vraag om garantie 

Elke goede schilder moet zeker zijn van zijn werk en graag een garantie geven tegen afschilferen, afbladderen, blaasvorming of overmatige verbleking of kalkaanslag die zich een paar jaar na het werk voordoet, zonder of tegen geringe kosten. Zorg er dus voor dat je een garantie vraagt aan de schilder. Het kiezen van een goede schilder lijkt eenvoudig, maar het is belangrijk om de juiste stappen te nemen om te voorkomen dat je een slechte kiest. Het kiezen van de juiste schilder kan een enorm verschil maken in het uiterlijk van wat je aan het schilderen bent. Het zal je ook helpen geld te besparen op de lange termijn.