Muurschilderingen voorbeelden

15 oktober 2021 0 Door Admin

Graffiti zie je vaak op de muren. Overal waar je komt heeft wel iemand een tekening of tekst achtergelaten. Dit ziet er vaak niet mooi uit. Toch kan een muurschildering ook mooi zijn. In dit geval is er een goed doordacht plan en wordt de juiste locatie uitgezocht. Zo zijn er verschillende schilderingen in de steden te vinden die een bepaald verhaal vertellen over de plek. Denk bijvoorbeeld aan de muurschilderingen in Breda. Je kunt een hele route lopen om de schilderingen te bekijken, welke door professionele schilders aangebracht zijn op een aantal grote muren in de stad.

 

Schilderingen voor de kinderkamer

Muurschilderingen zijn echter niet alleen in de buitenlucht te vinden. Je kunt ook voor een mooie muurschildering voor in huis gaan. Er zijn een groot aantal voorbeelden te vinden voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Hiervoor ga je kijken naar het thema dat je in de ruimte wilt hebben. Een van de meest populaire thema’s is Disney. Er zijn al een groot aantal mensen die deze schilderingen gemaakt hebben en jij kunt ze eenvoudig namaken door de voorbeelden erbij te pakken. Met enige handigheid en de juiste materialen heb je altijd een uniek exemplaar op de muur staan.

 

Voor ieder gebouw een voorbeeld

Daarbij zijn er voldoende voorbeelden te vinden voor in de rest van de woning of in een ander gebouw. Afhankelijk van het thema kun je altijd iets vinden dat bij je gaat passen. Uiteraard hoeven de voorbeelden niet volledig gevolgd te worden. Je kunt er altijd jouw eigen draai aan geven, waardoor je toch iets unieks in handen hebt. Ook kan je door middel van de voorbeelden weer nieuwe inspiratie opdoen, zodat je de muur geheel naar wens kunt krijgen. Uiteindelijk ga je er alleen maar profijt van hebben als je de muurschilderingen gemaakt hebt.