Muurstickers nog steeds populair in 2019

28 mei 2019 0 Door Admin
Muurstickers nog steeds populair in 2019

Muurstickers zijn al verscheidene jaren erg populair. Op zich niet zo gek, want je kunt ze in allerlei ruimtes van je huis gebruiken. Muurstickers zijn leuk voor baby- en kinderkamers. Andere ruimtes waar je ze ziet zijn de woonkamer en keuken. Ook zie je ze soms in de hal of op het toilet.  Je zou verwachten dat de trend van muurstickers wel een keer over is. Niets is minder waar. Ook in 2019 staan muren nog steeds in de picture.

Laat je muur opvallen met stickers

Ook dit jaar mogen muren de aandacht trekken. Dat kun je op verschillende manieren doen. Laat van een mooie foto of een favoriete quote een sticker maken. Een andere optie is behang. Naast kant-en-klare rollen is het ook mogelijk om je behang te personaliseren. Ook kun je een muur in een opvallende kleur schilderen. Daarnaast zijn interieurfolies in opkomst. Daar kun je mooie effecten mee creëren. Zo heb je folies met steen- en houtlook. Of kies voor echt stof of leer. Deze folies zijn wel een stuk duurder dan een muursticker, behang of schilderen. Daarom zijn interieurfolies niet voor iedereen weggelegd. Maar niet getreurd. Met een mooie muursticker, een paar rollen behang of een likje verf kun je je muur ook al verfraaien.

In de slaapkamer zijn teksten favoriet

In baby- en kinderslaapkamers waren muurstickers al langer populair. Nu zie je ze ook steeds vaker in slaapkamers van volwassenen. Dat komt omdat steeds meer mensen aandacht besteden aan het interieur van hun slaapkamer. Want hoewel het voor de meesten hoofdzakelijk een plek is om te slapen, vinden veel mensen toch dat de slaapkamer gezelligheid moet uitstralen. Vandaar dat je muurstickers ook steeds meer in de slaapkamer ziet. Qua design zijn vooral teksten geliefd.

Andere stickers voor in het interieur

Muurstickers worden het meest toegepast in het interieur. Toch zijn er nog meer stickers die leuk zijn voor in huis. Zo kun je deurstickers laten maken. Vooral voor kinderen is dat erg leuk. Je kunt alleen hun naam doen. Bij jonge kinderen is het ook leuk om van een eigen gemaakte tekening een sticker voor op de deur te laten maken. Bij oudere kinderen kun je ze zelf laten meedenken over wat zij op hun deur willen hebben. Tegelstickers zijn weer handig als je je keuken, badkamer of toilet een nieuwe look wilt geven, maar geen zin hebt in een grote verbouwing. Deze stickers kun je over je bestaande tegels plakken.