Raamsticker met eigen ontwerp?

8 november 2019 0 Door Admin

Zelf stickers maken? Met je eigen teksten en afbeeldingen erin verwerkt? Het kan! Op Raamfolieonline.nl vind je de mogelijkheid om je eigen raamstickers te ontwerpen. In een handige en eenvoudige online editor maak je gemakkelijk je eigen ontwerp die je vervolgens kunt laten printen of (uit)snijden uit verschillende soorten raamfolies.

Voordeurstickers met eigen naam en/of huisnummer

Wil jij graag het raam in of naast jouw voordeur van een leuke sticker voorzien met een tekst zoals je eigen naam, een huisnummer of een ander leuk ontwerp? Maak je eigen voordeursticker! Er is keuze uit verschillende lettertypes, je kunt zelf kleuren kiezen, afbeeldingen toevoegen en kiezen of je het ontwerp uit het folie gesneden wilt hebben of dat je het geprint wilt hebben. Ook heb je de keuze om de sticker gespiegeld of niet-gespiegeld te laten verwerken.

 

Geboortestickers met eigen ontwerp

Een kleintje geboren? Super leuk! Vaak wordt het huis in zo’n geval versierd met leuke slingers, geboorteborden en/of geboortestickers. Wil je een geboortesticker met de naam van het pasgeboren kindje op het raam plakken? Of wil je een speciale tekst op de sticker laten verwerken? Maak dan je eigen raamsticker! Verwerk je eigen teksten erin en maak gebruik van leuke foto’s en teksten!

 

Logostickers maken?

Je eigen logo op een sticker laten drukken? Plak je eigen logo stickers op de ramen van je bedrijfs- of winkelpand en laat het opvallen! Van een afstandje kan iedereen je logo al zien en zo wordt je pand snel herkend! Het zorgt voor een professionele uitstraling. Een logo kan geprint worden op een van de raamfolies, het kan ook uitgesneden worden. Het ligt er maar net aan hoe jouw logo eruit ziet en wat je wensen natuurlijk zijn! Er is keuze uit verschillende folies en diverse opties voor de afwerking van jouw logosticker!