RVS deurkrukken toevoegen aan mijn interieur

11 januari 2021 0 Door Admin

Het is ongetwijfeld een bewuste keuze wanneer je voor RVS deurkrukken kiest. De deuren zelf zijn (bijna) nooit in rvs en daardoor alleen al krijg je een contrast tussen de deurklinken en de deur. Deurklinken in rvs integreer je dus niet op basis van hun kleur, maar wel op andere manieren. Hoe je dit precies doet, lees je in dit artikel. Laat je inspireren en kies zeker voor rvs deurkrukken. Ze zijn stijlvol, duurzaam en met een vleugje modernisme.

Waarom zijn rvs deurkrukken zo bijzonder?

Bij rvs heb je sowieso altijd een bepaalde schittering. Ook al kies je bijvoorbeeld voor mat rvs, toch zal het omgevingslicht door je deurkruk weerkaatst worden. Dit geeft een totaal ander effect dan deurkrukken in kunststof of in zwart metaal. Dit effect kun je doorheen je woning gebruiken als extra touch. Denk bijvoorbeeld om ook je verlichting, handgrepen van kasten, tafel- en stoelpoten in hetzelfde – mat of glimmend – rvs te kiezen. Denk ook aan trapleuningen, ramen en deuren. En bijvoorbeeld in de keuken kies je voor rvs kookpotten en keukentoestellen. RVS kan bij elke kleur aansluiten. Of je het nu in een strakke witte omgeving, een interieur met rustige kleuren of een kleurrijke woningrichting integreert, het werkt gewoon!

Kies de juiste vormgeving voor je rvs deurkrukken

Als je op zoek bent naar rvs deurkrukken, merk je gauw dat er enorm veel modellen en uitvoeringen bestaan. Om de juiste keuze te maken, begin je best met rond te kijken in je interieur. Komen er veel strakke of ronde lijnen in voor? Dit is al één criteria om je rvs deurkrukken aan te kopen. Daarnaast is het ook aangeraden om ook nog andere objecten in rvs in de kamer te integreren. Er bestaan bijvoorbeeld lijsten voor spiegels, schotels en vazen in rvs om je woonkamer te decoreren. Voor de badkamer vind je talloze accessoires in rvs. Sommigen gaan heel ver en kiezen ook bijvoorbeeld radiatoren of een volledige salontafel in rvs. Kies vooral je eigen stijl en hou je hieraan doorheen je hele woning. Zo krijg je een uniform een compleet geheel.

En nu maar kiezen…

Na de rondgang in je woning sta je nu voor de keuze. Welke deurkrukken in rvs worden het? Wij geven jou ook nog de volgende tip: heb ook oog voor de rozetten, deurplaatjes, scharnieren… met andere woorden je volledige deurbeslag. Bij je deurkrukken vind je voldoende bijpassend deurbeslag die het geheel afmaken. Bij vierkante deurkrukken horen vierkante rozetten, bij ronde horen ronde. Het zijn maar details, maar ze laten zien dat je bewuste keuzes maakt voor je interieur.

Bron: 123verbouwen.nl