Schaftcontainer kopen voor bouwplaats

28 oktober 2022 0 Door Admin
Schaftcontainer kopen voor bouwplaats

Waarom schaftcontainer handig in de bouw?

Voor bouwbedrijven en zzp ers is het fijn om een schaftcontainer te hebben zodat je bijvoorbeeld in de pauze lekker warm binnen kunt zitten. Daarnaast is het ook fijn om hier je waardevolle spullen in achter te laten of om een werkplek te creƫren. Het verplaatsen van de schaftcontainer naar de volgende locatie gaat ook erg makkelijk, hierover later meer.

Voordelen van een schaftcontainer kopen

Wij vinden zelf dat onze schaftcontainer veel voordelen heeft. Zo is het eerste voordeel dat er veel keuze is in kleuren, maten en indelingen. Het tweede voordeel is de makkelijk montage waar verder geen zwaar gereedschap voor nodig is. Verder zitten er regengoten aan de container bevestigd voor de afvoer van regen, dit helpt goed tegen lekkage. Tot slot is het door de heftruck kokers en hijskraan ogen ook nog eens mogelijk om de unit een klein stukje te verplaatsen mocht dit nodig zijn.

Indeling zelf bepalen

De schaftcontainer bestaat uit allemaal losse panelen, dit maakt het dus makkelijk om de unit in elkaar te zetten. Door de losse panelen kan je onder andere zelf kiezen waar de deur of de ramen geplaatst worden. Het is dus mogelijk om eigenlijk heel je indeling zelf te bepalen, zo kan de deur bijvoorbeeld aan de lange of aan de korte zijde geplaatst worden.

Isolatie van de container

Als de schaftcontainer gebruikt gaat worden als lunchplek of werkplek dan is het natuurlijk wel lekker om warm te zitten. Door de 50 mm EPS mineraalwol die op verschillende plekken verwerkt zit in de unit blijft de warmte ook in de winter hangen. Kijk zelf ook eens naar een airco/verwarmingssysteem om het nog een stukje aangenamer te maken.

Makkelijke demontage

Door de losse wandpanelen is de schaftcontainer makkelijk demonteerbaar, oftewel snel uit elkaar gehaald. De unit kan dan weer als bouwpakket compact worden opgeslagen en neemt bijna geen ruimte in beslag. Daarnaast kan de container makkelijk door vervoerd worden mocht deze op een andere locatie nodig zijn.

Neem contact met ons op

Hebben we je al overtuigd voor een schaftcontainer kopen? Bij Snelbouwkantoor hebben we veel vakmensen in dienst die altijd voor je klaar staan om te helpen. Vragen over een bepaald onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle liefde verder. Bel naar 085 – 401 47 49 of vul het contactformulier