Schilderen en behangen

12 oktober 2022 0 Door Admin
Schilderen en behangen

Ik en mijn vrouw wouden graag ons huis zelf gaan schilderen en wij hebben erg veel onderzoek gedaan naar wat we precies wilden gaan doen. Mijn vrouw wou graag het huis in een donkere kleur schilderen maar ik zag liever een lichte kleur op de muren belanden. 

Extern advies

Wij wilden naar advies gevraagd te hebben aan onze familie en vrienden geen beslissing kunnen maken dus gingen wij opzoek naar hulp. Wij komen zelf uit Rijssen en dus kwamen wij uit bij schilder Rijssen. Het bedrijf heet woningbehangen en heeft ons advies gegeven over schilderen en welke kleur bij ons huis het beste tot zijn recht zou komen. 

Behangen

Nadat wij zulk goed advies hadden gekregen van woningbehangen zijn wij op de zaak geweest om zelf uit te zoeken wat het voordeel van behangen is ten opzichte van schilderen. Wij kwamen erachter dat wij met behang een veel breder aanbod hadden in kleur en patronen dan dat dat bij schilderen het geval is. Doordat wij nog steeds met elkaar in conclaaf waren over de kleur van de muren was dit een ontzettend goede optie voor ons.

De kleurkeuze

Uiteindelijk heeft het grootte aanbod van behang ons over de streep getrokken en hebben wij de keuze gemaakt om ons huis te gaan behangen. Tot onze grote verassing waren ik en mijn vrouw het ontzettend snel eens over welke behang het zou moeten worden. Een lichte kleur met een ontzettend mooi donker patroon erin waardoor van beide werelden wat meegenomen werd. Doordat wij zulk goed advies van woningbehangen gehad hadden hebben wij met dit bedrijf een afspraak gemaakt en hebben wij onze gehele beneden verdieping laten behangen. Ik en mijn vrouw zijn hier nog steeds uitermate tevreden over.