Specialist in lichtreclame

8 januari 2020 0 Door Admin

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor lichtreclame? Dan raden we u zeer aan om eens een kijkje te nemen op de website van Benelux Sign Systems. Dit bedrijf produceert LED verlichting op maat en heeft door de jaren heen al vele honderden klanten blij mogen maken.

Misschien wilt u onderscheidend zijn op het industrieterrein, omdat het niet opvalt dat uw bedrijfspand daar gevestigd is. Deze specialist in lichtreclame biedt uitkomst. Vandaag vertellen we meer over de mogelijkheden die lichtreclame biedt.

Neon verlichting

Misschien heeft u wel eens van neon verlichting gehoord. Dit is een bijzondere manier waarop u uw bedrijfspand onder de aandacht kunt brengen. Deze verlichting is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Hierdoor zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Zo kunt u verschillende formaten kiezen en zijn er meer dan 50 mogelijkheden omtrent de kleur. Maar ook op het gebied van vormen zijn de mogelijkheden echt eindeloos.

Neon letters

Neon letters zijn ook een soort neon verlichting. Deze letters zorgen voor meer naamsbekendheid en vallen daarnaast ook nog eens op in het straatbeeld. Het is gewoon een hele makkelijke manier om letterlijk en figuurlijk meer licht op uw bedrijf te laten schijnen.

Allerlei soorten letters en logo’s kunnen op de neon letters verwerkt worden. Wie wil er nou niet genieten van 360 graden lichtverspreiding?

Led letters

Daarnaast kunt u ook kiezen voor led letters. Deze reclame letters zijn zeer geschikt wanneer u wenst op te vallen. De medewerkers kunnen de neon led letters in ieder lettertype naar wens vervaardigen. Maar ook in welke kleur u maar wilt.

Maar er zijn meer voordelen, naast het feit dat ze gewoon erg opvallen. Daarnaast besparen ze namelijk ook veel energie en heeft u er nog jarenlang plezier van. Deze letters zijn niet voor niets al populair tijdens de jaren 20.

Lichtbakken

Daarnaast kunnen de lichtbakken van Benelux Sign Systems ook een hoop betekenen voor uw bedrijf. Dit zijn rechthoekige bakken waar verlichting in is geplaatst. Wanneer u er voor kiest om deze te bestellen bij Benelux Sign Systems, kiest u voor een lichtbak die compleet is afgesteld op uw wensen. Dit bedrijf realiseert namelijk lichtbakken op maat. Cool, he? Dankzij een lichtbak heeft uw winkel ook in het donker meer bekijks.

Waar gaat u voor?

Welke keuze u ook maakt: voordat u het weet is de lichtreclame gemonteerd en valt de reclame nog meer op. Nu is het een kwestie van tijd. Heel even wachten en u krijgt ongetwijfeld een stuk meer klanten. Wat wilt u nog meer? Bekijk gauw het aanbod van Benelux Sign Systems en kies voor professionele lichtreclame!