Tips om zelf je kamer op te leuken

2 december 2021 0 Door Admin

Je kamer is een ruimte waar je grotendeels van je tijd spendeert, om te slapen, even lekker bijkomen na een lange dag met een lekker dutje, om een boek te lezen, huiswerk te maken en ga zo maar door. Op een punt ben je het uiterlijk van  je kamer helemaal zat en heeft het weer wat verandering nodig. Nieuwe meubels kopen of andere renovaties in je kamer kunnen best nog wat geld en tijd kosten. We gaan je daarom in dit artikel een aantal tips geven om je kamer zelf wat leuker te maken en op een voordelige manier!

Foto´s

Als je je kamer even wat wil aanpassen kan je dat doen door middel van leuke foto´s ophangen. Heb je al foto´s in je kamer hangen? Dan kan je ze misschien vervangen met weer nieuwe foto´s of je zou ze anders kunnen ophangen. Denk dan aan in een andere fotolijst of aan sfeer belichting hangen met wasknijpers. Hoe ga je het aanpakken als je nog geen foto´s in je kamer hebt? Kijk op je laptop of telefoon naar foto´s die je leuk vindt en maak een verzameling van zoveel foto´s als jij wilt. Je kan daarna zelf de foto´s uitprinten, als je nog geen goede printer thuis hebt zou je onder andere een Refurbished a3 kleurenprinter kunnen kopen. Je zou ook naar winkels zoals de Kruidvat of Hema kunnen gaan om daar foto´s te laten printen. Daarna kan je ze aan de muur plakken, een fotolijst kopen of de foto´s ergens aan hangen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Verlichting

Verlichting is essentieel in je kamer om het gezellig te maken. Er zijn eindeloze mogelijkheden wat je zou kunnen doen. Je kan lampen kopen die je zelf van kleur kan veranderen, dit brengt al gelijk de gezelligheid in je kamer. Ook kan je kaarsen en leuke kaarshouders aanschaffen. Kaarsen brengen heel veel sfeer in je kamer. De kaarshouders dienen ook gelijk weer als decor wat ook weer een leuke aanpassing en toevoeging in je kamer is. Er zijn zo nog veel meer mogelijkheden op te noemen zoals kerstverlichting.

Het bed

Door kleine aanpassingen toe te passen aan je bed maak je je kamer gelijk een stuk leuker. Koop een leuk dekbedovertrek en leuke kussens. We raden aan om een dekbedovertrek te kopen met een leuk patroon of met leuke kleuren. Je maakt je bed een stuk gezelliger en comfortabel en ook gelijk heel je kamer.