Top 5 leukste muurstickers

1 februari 2021 0 Door Admin
Top 5 leukste muurstickers

Op muurstickersplaza.nl laten we graag de mooiste muurstickers zien. Nu hebben we speciaal de top 5 mooiste muurstickers in deze blog geschreven. De top 5 mooiste muurstickers voor 2021 zijn zeer zorgvuldig samengesteld door onze redactie. Laat ons vooral weten wat jij er vind. Benieuwd? Lees hieronder gauw verder om de vijf mooiste muurstickers van 2021 te bewonderen.

 

#5 Honden muurstickers

Het maakt niet uit welke hond je hebt. Een Yorkshire Terrier of een Deense dog, op 123sticker.nl worden veel mooie muurstickers van honden aangeboden. Vereeuwig je hond door een hond op de muur te plakken. Ideaal voor de echte hondenliefhebbers. Zo heeft de trouwe viervoeter altijd een speciaal plekje in huis.

 

#4 Muurstickers met teksten

Een trend die zich doortrekt in 2021: muurstickers met teksten. Nu niet met standaard teksten zoals ‘home is where your heart is’. Tegenwoordig kun jij je eigen teksten op een sticker plaatsen. Bij 123sticker.nl kun je bijvoorbeeld in de handige ontwerpmodule alle muurstickers met tekst zelf maken. Neem dus een grappige tekst van een bekende over of bepaald je eigen mooie quote. Met de bepaling van kleuren, vorm en lettertype helemaal naar je eigen smaak te maken.

 

#3 Sterrenhemelen

Een trend die eind 2020 steeds populairder werd: sterrenhemelen. Zeer geschikt voor kinderen die moeilijk in slaap komen en graag licht willen houden. Wist je bijvoorbeeld dat er echte sterrenstickers zijn die licht geven wanneer het donker wordt. Leuk verjaardagscadeau voor de kleinere kinderen. Natuurlijk ook geschikt voor ouderen die en sterrenhemel mooi vinden.

 

#2 Muurstickers voor kinderkamers

Je ziet het steeds meer op kinderkamers, de kindernamen. Muurstickers voor kinderkamers is een steeds populairder wordende trend. Met een naam en een object wat het kind typeert voelt je kind zich helemaal thuis. Bij 123sticker.nl zijn veel kant-en-klare ontwerpen die je gemakkelijk kunt wijzigen. Liever de creatieveling uithangen? Dit kan ook in de handige ontwerpmodule. Hoe dan ook, maak je kind blij met muurstickers voor kinderkamers.

 

#1 Zelf ontwerpen!

Je leest het goed, je kunt muurstickers zelf ontwerpen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf muurstickers. Zo heb je altijd een uniek ontwerp en ben je verzekerd van mooie ontwerpen. Hoe? Stuur zelf een ontwerp op zodat de medewerkers bij drukkerijen kunnen bekijken of het haalbaar is. Je kunt ook alvast zelf muurstickers maken in de handige ontwerpmodule bij 123sticker.nl. Je moet dan echter geen digibeet zijn aangezien het allemaal gemakkelijk digitaal te maken is.