Voorzie je woning van nieuw trendy behang

20 september 2019 0 Door Admin
Voorzie je woning van nieuw trendy behang

Kan je wel wat tips gebruiken bij het kopen van nieuw behang voor in je woning? Behang is in steeds meer kleuren en soorten verkrijgbaar en het aanbod kan steeds meer voldoen aan jouw persoonlijke wensen om van je woning echt je eigen plek te maken. Behang is een periode minder hip geweest, maar de laatste jaren is het weer populair geworden. In dit blog helpen we jou om ideeën en inspiratie op te doen bij het vinden van behang dat bij jou past om je huis op te fleuren.

Kies de juiste kleur voor jouw behang

De keuze voor de kleur van het behang wordt steeds moeilijker. Het aanbod wordt steeds groter en veel kleuren die wel iets van elkaar weg hebben. De mogelijkheden worden steeds eindelozer. Bij het kiezen van de kleur is het belangrijk om in gedachten te nemen welke sfeer je wilt aanbrengen in je woning. Lichte kleuren brengen een hele andere sfeer mee dan donkere kleuren.

Unieke sfeer creëren met fotobehang

Fotobehang is één van de laatste trends en wordt gezien als een leuke manier om je huis op te vrolijken met een leuke foto. Behang dat bestaat uit een foto geeft een hele andere impressie dan wanneer je behang alleen uit kleur bestaat. Het is zelfs mogelijk om een gepersonaliseerde foto op je behang te laten plaatsen.

Geef je behang een natuurlijke blik

Behang is ook verkrijgbaar in prints als hout en steen. Deze prints laten je muur net lijken alsof deze echt van hout of steen is en zorgen in je woning voor een gezellige sfeer. Deze soorten fotobehang zijn ook in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar en maken het mogelijk om je woning een natuurlijk aanzien te geven. Overigens zijn deze soorten fotobehang goedkoper dan wanneer je echt hout of steen aanbrengt aan je muur.