Zo maak je van die ene kale muur het mooiste plekje in huis te maken

4 september 2019 0 Door Admin

Het is voor veel mensen herkenbaar, die ene muur kale muur in huis waarvan je niet goed weet hoe je die het beste kunt decoreren. Misschien heb je wel van alles geprobeerd om deze muur een beetje uitstraling te geven, misschien heb je de muur ook wel gewoon kaal gelaten, omdat je niet weet waar je moet beginnen. Er zijn veel verschillende manieren om een muur te decoreren, maar niet elke manier is even geschikt voor een grote, kale muur. Wij vertellen je hoe je van die ene kale muur het mooiste plekje in huis maakt.

Muurstickers

Een eenvoudige manier om een kale muur wat op te vrolijken is door er een mooie muursticker op te plakken. Muurstickers hebben een enigszins suf imago. Vaak denkt men bij muurstickers aan tuttige bloemen en zwierige vormen. Onterecht, want vandaag de dag zijn er ook veel moderne muurstickers verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor een muursticker met een abstract design of een speels design. Bevat het grote aanbod muurstickers niet wat je zoekt? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw muurstickers zelf te ontwerpen.

Een mooie, ingelijste foto op canvas

Wil jij de muur een persoonlijk tintje geven? Dan kan je er ook voor kiezen om een foto op canvas laten afdrukken. Door een foto op canvas af te laten drukken krijgt de foto meer dimensie en een prachtige uitstraling. Om jouw foto op canvas helemaal tot zijn recht laten komen, is het aan te raden om deze in te lijsten in een prachtige baklijst. Een baklijst, ook wel een schilderijlijst of een canvaslijst genoemd, is een speciale lijst voor canvasdoeken. De baklijst dankt zijn naam aan het L-vormige profiel van de lijst, dat als het ware een bak vormt. In deze ‘bak’ wordt het canvasdoek opgehangen. Door tussen de lijst en het canvasdoek een beetje ruimte te laten, krijgt jouw ingelijste foto op canvas een stijlvolle, ruimtelijke en chique uitstraling.

Eén of meerdere baklijsten kopen

Wil jij één of meerdere baklijsten kopen voor jouw canvasdoeken? Baklijsten kopen doe je vandaag de dag eenvoudig online bij een ambachtelijke lijstenmakerij. Baklijsten die gemaakt worden in een ambachtelijke lijstenmakerij, worden altijd op maat gemaakt. Door jouw baklijsten online te kopen bij een ambachtelijke lijstenmakerij hoef je niet op zoek naar een fotospeciaalzaak bij jou in de buurt en weet je zeker dat jouw baklijst naadloos om jouw canvasdoek past.

koffiebekers bedrukken